Centres Educatius

Vetllem pel teu negoci

Serveis

plagues en centres educatius

A Ambient Servei oferim servei a centres educatius, creiem que un espai lliure de plagues és imprescindible per l'aprenentatge i per garantir un ambient segur. Controlem plagues d'insectes com formigues, paneroles, vespes, puces i mosquits, entre d'altres, aplicant tècniques i productes no agressius. També evitem plagues de rosegadors com rates, ratolins i talps amb programes de seguiment i control dels mateixos per disposar d'un entorn ideal en instal·lacions i centres educatius. Gràcies a les nostres innovadores tècniques, podem ocupar-nos de la protecció de la fusta, evitant i controlant la infecció per tèrmits, corcs o fongs, un procés fonamental per garantir la durabilitat i manteniment dels mobles i recursos escolars. Un bon manteniment i control és sinònim d'estalvi.

plagues en centres educatius

És molt important també evitar les infeccions de legionel·la, controlant els diferents tipus de circuits i instal·lacions d'aigua de forma regular. A més dels serveis esmentats anteriorment, ens preocupem també de la presència de coloms, processionària del pi i t'oferim altres serveis fitosanitaris que garanteixen una correcta prevenció higiènica. A Ambient Servei ens preocupa la higiene, en un entorn tan delicat com l'educatiu, és indispensable ficar solució l'abans possible, per això disposem de professionals formats que coneixen al detall les tècniques a aplicar en cada cas i així poder satisfer les necessitats requerides per cada plaga.

plagues en centres educatius

Creem plans integrals que embarquen el control i la prevenció de plagues a tots els seus àmbits per cobrir i controlar les possibles plagues. Preparem els informes sanitaris i recomanacions necessàries per ajudar-te a complir amb els reglaments vigents que tinguin aplicació al moment, per nosaltres és molt important poder complir amb els controls més rigorosos i garantir un entorn lliure de plagues que aportin tranquil·litat a les persones que han d'ocupar l'espai. Els nostres especialistes t'ajudaran a detectar, solucionar i prevenir els teus problemes amb les plagues.

Centres educatius

Un espai lliure de plagues és vital per a l’aprenentatge. Per això, posem al vostre abast les tècniques i programes de control més avançats per assegurar un entorn ideal per a qualsevol tipus d’instal·lació educativa, tant interiors com exteriors, controlant insectes com ara paneroles, formigues, vespes, rosegadors, entre d’altres.

 • Professionals capacitats per satisfer les necessitats dels centres educatius
 • Creem plans integrals que abracen tant la prevenció com el control de les plagues
 • Serveis per al control de plagues, legionel·la i qualitat de l’aire
 • Informes Sanitaris i recomanacions per ajudar-te a complir amb els reglaments que s’apliquin

  Plagues i serveis

  Insectes

  Com paneroles, formigues, xinxes, puces, mosquits i altres, mitjançant tècniques i productes no agressius.

  Rosegadors

  Control de rosegadors com rates, ratolins, talps amb aplicació de mètodes preventius i elaboració del programa de seguiment i control.

  Protecció de la fusta

  Control de tèrmits, corcs, fongs de la fusta  i altres patologies mitjançant innovadores tècniques de control d’última generació.

  Legionel·la

  Control, prevenció i tractament de la legionel·la en diferents tipus de circuits i instal·lacions d’aigua.

  Altres serveis i plagues

  Control de coloms, Processionària del Pi, Morrut de la palmera i altres serveis fitosanitaris i de prevenció higiènica.

  Contacta amb nosaltres

  Protecció de dades