Plagues hostaleria i restauració

Vetllem pel teu negoci

Serveis

Plagues en hosteleria y restauració

En Ambient Servei oferim servei a tots els sectors relacionats amb l'hostaleria i la restauració. Es tracta de llocs més propensos a patir plagues porquè solen ser llocs on hi ha més espais humidos, menjar, etc. I, com és ben sabut, les plagues d'insectes en general responen a la confluència d'una sèrie de factors que afavoreixen la seva permanència i proliferació: calor, humitat, aliments i refugi. Així doncs, en les àrees de manipulació d'aliments, és vital la neteja i adaoptar altres mesures preventives per evitar l'aparició de plagues. Adoptar mesures preventives per reduir la incidència d'aquests factors és determinant. Gràcies a les nostres innovadores tècniques, podem ocupar-nos de la protecció de la fusta evitant i controlant la infecció per tèrmits, corcs o fongs, un procés fonamental per garantir la durabilitat i manteniment dels mobles i recursos escolars. Un bon manteniment i control és sinònim d'estalvi. El control de plagues comporta un component sanitari que no ha de passar per alt i, menys, en els sectors que es dediquen a la manipulació d'aliments. Les plagues són organismes vius que poden transmetre malalties infeccioses als humans.

Plagues en hosteleria y restauració

A més dels serveis comentats anteriorment ens ocupem també de la presència de coloms, la processionària de pins i t'oferim altres serveis fitosanitaris que garanteixen una correcta prevenció higiènica. En Ambient Servei ens preocupa la higiene, en un entorn tan delicat com l'educatiu, és indispensable posar solució el més aviat possible, per això disposem de professionals formats que coneixen al detall les tècniques a aplicar en cada cas i així poder satisfer les necessitats requerides per cada plaga.

Plagues en hosteleria y restauració

Creem plans integrals que abasten el control i la prevenció de plagues en tots els seus àmbits per cobrir i controlar les possibles plagues. Preparem els informes sanitaris i recomanacions necessàries per ajuda't a complir amb els reglaments vigents que tinguin aplicació en el moment, per a nosaltres és molt important, poder complir amb els controls més rigorosos i garantir un entorn lliure de plagues que aporti tranquil·litat a les persones que tenen d'ocupar l'espai.

Plagues en hosteleria y restauració

Els nostres especialistes t'ajudaran a detectar, solucionar i prevenir els teus problemes amb les plagues.

Hosteleria i restauració

Amb l’evolució de les noves tecnologies, quan un client busca allotjament, o un restaurant per internet es fixa en les valoracions que altres clients han fet d’aquest establiment, si hi ha presència de qualsevol tipus de plaga, els clients l’avaluen negativament.

En les àrees de manipulació d’aliments, és vital la neteja i adoptar altres mesures preventives per evitar l’aparició de plagues. L’aparició d’una plaga, encara que el nivell d’infestació sigui molt baix, podria contaminar els aliments que s’hi estan manipulant i, alhora, podria provocar intoxicacions i, conseqüentment, queixes de clients. Per això, és molt important tenir un pla de control de plagues dissenyat per a cada establiment.

Tenim la capacitat i eines per tal d’establir plans de control preventius i curatius per controlar qualsevol plaga.

  • Professionals capacitats per satisfer les necessitats del sector de l’Hosteleria, restauració i càmpings
  • Tenim el pla més adequat per prevenir la presència de plagues, i controlar-les si cal, d’acord a la normativa vigent i les normes que s’apliquen
  • Anàlisis APPCC
  • Informes Sanitaris i recomanacions per ajudar-te a complir amb els reglaments

Plagues i serveis

Insectes

Com paneroles, formigues, xinxes, puces, mosquits i altres, mitjançant tècniques i productes no agressius.

Rosegadors

Control de rosegadors com rates, ratolins, talps amb aplicació de mètodes preventius i elaboració del programa de seguiment i control.

Protecció de la fusta

Control de tèrmits, corcs, fongs de la fusta  i altres patologies mitjançant innovadores tècniques de control d’última generació.

Legionel·la

Control, prevenció i tractament de la legionel·la en diferents tipus de circuits i instal·lacions d’aigua.

Altres serveis i plagues

Control de coloms, Processionària del Pi, Morrut de la palmera i altres serveis fitosanitaris i de prevenció higiènica.

Contacta amb nosaltres

Protecció de dades