Urbanitzacions i comunitats de veïns

Vetllem per la teva seguretat i la dels teus

Serveis

Urbanitzacions i comunitats de veïns

A Ambient Servei ens preocupa la teva seguretat i la dels teus per això t'ajudem amb els desagradables i molestos problemes de les plagues que puguin sorgir a la teva comunitat de veïns. Si una plaga no es controla des del principi, pot acabar envaint l'interior dels habitatges ocasionant problemes i molèsties. En el cas de les comunitats és important erradicar el problema conjuntament, ja que les plagues d'un habitatge poden acabar afectant la resta. Les causes de les plagues poden ser molt diverses i també el tipus de plagues que podem trobar, des d'insectes com formigues, paneroles o puces, a rosegadors, tèrmits o fongs a la fusta. És important revisar també les instal·lacions i circuits d'aigua per evitar la legionel·la.

Urbanitzacions i comunitats de veïns

A Ambient Servei, utilitzem productes no agressius aplicats conjuntament amb programes de control i seguiment. Utilitzem tècniques d'última generació que ens permeten tenir una prevenció higiènica adequada i rigorosa. És important un pla de control professional en conjunt per tota la comunitat si es vol erradicar la plaga per complet, abastant així tots els espais i entorns. A Ambients Servei t'oferim la solució per cada tipus de plaga, realitzant programes de prevenció i manteniment adaptats a cada col·lectiu. Descobreix un equip professional i format que donarà solució als teus problemes de forma efectiva i ràpida.

Urbanitzacions i comunitats de veïns

Un diagnòstic i una actuació a temps poden evitar que es desenvolupin problemes més greus i difícils de solucionar. Si sospites d'una possible plaga, és millor actuar l'abans possible. En moltes ocasions les plagues són difícils de detectar i quan el problema es fa visible ja està estès.

Urbanitzacions i comunitats de veïns

Ens agrada oferir-te el millor servei per la teva seguretat i la dels teus, per això el nostre equip de professionals t'assessorarà sobre el procés a seguir i aplicarà les millors tècniques i productes del mercat.

Urbanitzacions i comunitats de veïns

Les plagues són un dels problemes més molestos i desagradables que poden sorgir en una comunitat de veïns. Si no es controla al principi, la plaga pot envair l’interior dels habitatges, amb els conseqüents problemes i molèsties que això ocasiona.

A les comunitats de veïns, és important adoptar un pla de control conjunt per a tota la comunitat si es vol eradicar la plaga.

Tenim la solució per a cada tipus de plaga , així com programes de prevenció i manteniment fets a la mida de cada col·lectiu.

  Plagues i serveis

  Insectes

  Com paneroles, formigues, xinxes, puces, mosquits i altres, mitjançant tècniques i productes no agressius.

  Rosegadors

  Control de rosegadors com rates, ratolins, talps amb aplicació de mètodes preventius i elaboració del programa de seguiment i control.

  Protecció de la fusta

  Control de tèrmits, corcs, fongs de la fusta  i altres patologies mitjançant innovadores tècniques de control d’última generació.

  Legionel·la

  Control, prevenció i tractament de la legionel·la en diferents tipus de circuits i instal·lacions d’aigua.

  Altres serveis i plagues

  Control de coloms, Processionària del Pi, Morrut de la palmera i altres serveis fitosanitaris i de prevenció higiènica.

  Contacta amb nosaltres

  Protecció de dades