Particulars

Vetllem per la teva seguretat

Serveis

plagues en particulars

Els habitatges particulars no estan exempts de les molestes plagues, ni tan sols els més cuidats. L'origen de les plagues es produeix per diferents motius, encara que totes elles poden ficar en risc la salubritat de casa teva, transmitent malalties i provocant al·lèrgies. Per això t'oferim serveis per tota mena de plagues evitant així els seus efectes a la llar. Les plagues fiquen en risc la salut de les persones que viuen a l'espai, ja que comprometen la higiene i salubritat de les cases. Per aquest motiu és molt important per nosaltres oferir un servei molt meticulós i revisar els tots els racons de la llar.

plagues en particulars

Es poden arribar a produir danys a components materials com estructures, mobiliari i canalitzacions d'aigua o conductes elèctrics que poden ficar en risc la seguretat de la teva vivenda i poden ocasionar-te pèrdues econòmiques. T'oferim solucions per tota mena de plagues. Plagues per insectes com paneroles, formigues, xinxes, puces i mosquits, rosegadors com rates, ratolins i talps mitjançant l'aplicació de mètodes preventius i un programa de control i seguiment. També protegim la fusta de tèrmits, corcs o fongs i cuidem dels teus circuits d'aigua per evitar legionel·la a les teves instal·lacions. A més, també podem ajudar-te amb altres problemes com els coloms, la processionària del pi, el morrut de la palmera i altres serveis fitosanitaris i de prevenció higiènica.

plagues en particulars

És important ser ràpids en el tractament d'aquest tipus de problemes per evitar la seva expansió i poder conviure amb les mesures higièniques adequades. Així doncs, és encara més important contractar serveis professionals que disposin de tècnics especialitzats experts en l'aplicació de les tècniques adequades i que siguin meticulosos amb el treball per obtenir una correcta desinfecció. Si sospites d'una possible plaga, contactar amb professionals és essencial perquè un especialista pugui valorar el cas adequadament i ficar tractament l'abans possible, guanyant així temps i estalviant diners si es preveu o s'elimina a temps.

Particulars

Les plagues domèstiques poden ser variades i envair fins a les llars més netes. L’origen de cada plaga pot ser divers, encara que totes comparteixen la capacitat de menyscabar la salubritat de la llar (transmetent malalties i provocant al·lèrgies) i produir danys a components materials del nostre hàbitat com a estructures, mobiliari, canalitzacions d’aigua o conductes elèctrics.

No dubti a trucar a un especialista en el control de plagues perquè sortirà guanyant en temps com en l’economia total. 

Plagues i serveis

Insectes

Com paneroles, formigues, xinxes, puces, mosquits i altres, mitjançant tècniques i productes no agressius.

Rosegadors

Control de rosegadors com rates, ratolins, talps amb aplicació de mètodes preventius i elaboració del programa de seguiment i control.

Protecció de la fusta

Control de tèrmits, corcs, fongs de la fusta  i altres patologies mitjançant innovadores tècniques de control d’última generació.

Legionel·la

Control, prevenció i tractament de la legionel·la en diferents tipus de circuits i instal·lacions d’aigua.

Altres serveis i plagues

Control de coloms, Processionària del Pi, Morrut de la palmera i altres serveis fitosanitaris i de prevenció higiènica.

Contacta amb nosaltres

Protecció de dades