Oficines i comerços

Vetllem pel teu negoci

Serveis

Plagues en oficines i comerços

En Ambient Servei oferim servei d'eliminació de plagues a oficines i comerços. És imprescindible eliminar les plagues i eradicar la proliferació de paneroles, formigues i vespes duent a terme tècniques i productes no agressius. L'aparició de plagues en oficines i comerços afecta la reputació del negoci. Gràcies a les nostres innovadores tècniques, podem ocuparnoss de trobar l'origen del problema i així actuar en el nucli central i eliminar la plaga que està afectant al negoci. Ambient Servei també realitza nformes Sanitaris i recomanacions per ajudar-te a complir amb els reglaments que s'apliquen en el sector.

Plagues en oficines i comerços

En Ambient Servei ens preocupa la higiene, en un entorn tan delicat com l'educatiu, és indispensable posar solució el més aviat possible, per això disposem de professionals formats que coneixen al detall les tècniques a aplicar en cada cas i així poder satisfer les necessitats requerides per cada plaga.

Plagues en oficines i comerços

Creem plans integrals que abasten el control i la prevenció de plagues en tots els seus àmbits per cobrir i controlar les possibles plagues. Preparem els informes sanitaris i recomanacions necessàries per ajuda't a complir amb els reglaments vigents que tinguin aplicació en el moment, per a nosaltres és molt important, poder complir amb els controls més rigorosos i garantir un entorn lliure de plagues que aporti tranquil·litat a les persones que tenen d'ocupar l'espai.

Plagues en oficines i comerços

Els nostres especialistes t'ajudaran a detectar, solucionar i prevenir els teus problemes amb les plagues.

Oficines i comerços

L’aparició de plagues a oficines i comerços afecta la reputació del negoci. Les pèrdues econòmiques derivades, principalment, de l’acció dels rosegadors sobre instal·lacions elèctriques o equips tecnològics fan necessari un pla de control de plagues preventiu i  adequat a l’abast de la plaga, i al tipus d’instal·lació a controlar. Per poder tenir un bon clima de treball, es convenient tenir un bon control de la qualitat de l’aire interior, amb sistemes d’avaluació i control de la qualitat de l’aire. 

  • Professionals capacitats per satisfer les necessitats dels vostres establiments
  • Creem plans integrals que abracen tant la prevenció com el control de les plagues
  • Serveis per al control de plagues, legionel·la i qualitat de l’aire
  • Informes Sanitaris i recomanacions per ajudar-te a complir amb els reglaments que s’apliquen

Plagues i serveis

Insectes

Com paneroles, formigues, xinxes, puces, mosquits i altres, mitjançant tècniques i productes no agressius.

Rosegadors

Control de rosegadors com rates, ratolins, talps amb aplicació de mètodes preventius i elaboració del programa de seguiment i control.

Protecció de la fusta

Control de tèrmits, corcs, fongs de la fusta  i altres patologies mitjançant innovadores tècniques de control d’última generació.

Legionel·la

Control, prevenció i tractament de la legionel·la en diferents tipus de circuits i instal·lacions d’aigua.

Altres serveis i plagues

Control de coloms, Processionària del Pi, Morrut de la palmera i altres serveis fitosanitaris i de prevenció higiènica.

Contacta amb nosaltres

Protecció de dades