Seguim sumant-nos a la lluita contra la Covid-19

 

A l’inici de la pandèmia des d’Ambient Servei vam realitzar una donació de 500€ tant per al banc d’aliments com per a l’associació Jo em corono, amb intenció d’aportar el nostre petit granet de sorra.

 

I és que la Covid-19 ha portat amb ella una crisi sanitària, social i econòmica com mai havíem viscut a nivell mundial. Així doncs, amb l’aportació al banc d’aliments pretenem donar suport a totes aquelles famílies que han vist agreujada la seva economia i que desgraciadament no compten amb els recursos suficients per garantir una alimentació adequada i el nombre mínim d’àpats al dia.

 

Per altra banda, la cursa en la cerca de la vacuna de la Covid-19, i la investigació segueix fent passes diàriament, i nosaltres no ens volíem quedar enrere. Un cop més hem volgut donar suport a aquesta iniciativa de Jo em corono, per contribuir en la investigació de la malaltia i la cerca de la vacuna.

 

Per la nostra banda, Ambient Servei ha estat a primera línia treballant per la desinfecció i neteja d’espais públics i privats. I encara avui treballa diàriament contra la pandèmia a més que com sempre, seguim oferint els nostres serveis ordinaris de control i extinció de plagues.

 

Ens fiquem al vostre servei per a qualsevol dubte i/o requeriment que podeu necessitar, donant-vos tot el nostre suport i molta força i ànim per a la lluita d’aquesta pandèmia.