Hi ha diversos factors que influeixen alhora que els mosquits ens piquin, la majoria de vosaltres pensareu en l’olor corporal com a detonant, però hi ha molts factors més…

 

Segur que més d’una vegada us haureu fet aquesta pregunta i avui a Ambient Servei hem vingut a resoldre-la.

 

Com hem introduït, un punt clau te a veure amb l’olor corporal que desprenem. Aquesta olor es diferent per a cada individu, i te molt a veure amb el tipus de microbis que conté la pell. Estudis has revelat que les pells preferides per als mosquits són les que contenen més quantitat de microbis però menys varietat, és a dir microbis de la mateixa família.

 

Un altre punt important és l’exhalació de CO2 que realitzem al respirar, els mosquits es senten atrets i acostuma a ser més notable en gent corpulenta i embarassades.

 

La transpiració i la calor corporal també els hi agrada, per tant ens convertim en blanc fàcil sobretot si fem esport a l’aire lliure.

 

El color de la roba també és important, ja que d’aquesta manera són capaços d’identificar-te entre l’entorn.

 

El grup sanguini sembla que també té importància. Estudis estableixen el gruo O com el grup que més els hi atrau, seguidament del B i per últim l’A.

 

Hi ha científics que han arribat a afirmar que el beure alcohol també és un al·licient perquè els mosquits et piquin les causes no són clares, encara que podrien tenir a veure amb la presència d’etanol en la suor o, també, a l’augment de la temperatura corporal.

 

Fins aquí tot el que us podíem explicar sobre el perquè els mosquits tenen sempre unes “víctimes” predilectes. Esperem que us hagi estat d’utilitat i us recordem que Ambient Servei està sempre a la vostra disposició.