Aquest passat 6 de juny es va celebrar el “Dia mundial del control de plagues” , un dia molt important per a l’equip d’Ambient Servei, ja que és el dia en què es reconeix la feina, necessitat i importància del nostre servei.

Aquest està sent un any complicat, l’arribada de la Covid-19 ha comportat que durant la quarantena i mentre la gran majoria de ciutadans estaven confinats, molts altres, tècnics de control de plagues, haguessim de sortir a combatre al coronavirus mitjançant la desinfecció de carrers, espais públics, residències, hospitals, etc.

Avui dia, i tot i que el nombre de casos ha disminuït de manera substancial, la feina del nostre equip continua sent fonamental, partint de la base que que la clau per a erradicar aquest virus, passa per una correcta prevenció.

A Amabient Servei sempre hem tingut clara la nostra filosofia de vetllar sempre per la salut i seguretat de tots, així que per a nosaltres ha estat un orgull poder contribuir i aportar el nostre granet de sorra davant aquesta situació tan desoladora.

El que tenim clar, i com bé adverteixen les competències sanitàries i el govern, és que no hem de baixar la guàrdia i que encara ens queda molt per davant per erradicat el virus a l’espera d’una vacuna.

Per tant, el nostre equip es compromet a continuar treballant diàriament per i per a vosaltres i estem a la vostra sencera disposició per a qualsevol dubte, requeriment o aclariment sobre aquest tema.