Davant de la situació d’emergència sanitària que està vivint el país, des d’Ambient Servei, volem comunicar que la nostra empresa segueix oferint servei, ja que estem dins el grup de serveis de primera necessitat i volem contribuir a pal·liar els efectes del Covid-19 seguint la nostra filosofia de vetllar per la salut pública. Estem duent a terme treballs de desinfecció a centres de treball, oficines, centres educatius, indústria, vehicles, … per tal de combatre el Covid-19.

Aquest és un virus nou, desconegut fins ara en la patologia humana, atès que s’ha observat que la supervivència del coronavirus humà en les superfícies pot ser molt variable (entre 2 hores i 9 dies), en espais de major concurrència es recomana que s’intensifiquin els procediments de neteja habituals en les superfícies on hi pugui haver més contacte amb les mans, per tant s’aconsella intensificar les mesures de neteja individual en cada centre de Treball.

Així doncs, volem aprofitar per a posar en coneixement una sèrie de directrius que han de quedar clares per mirar de contribuir en la prevenció de l’expansió del virus, que consisteixen en:

. Extremar les mesures de neteja individual en cada centre de treball, i més encara en cada lloc particular de treball
· Confinament fins a nou avís a les llars.
· La no mobilitat a excepció de per realitzar compres de primera necessitat o assistir als llocs de treball.
· Evitar contacte amb altres persones.
· Respectar les mesures de seguretat sanitàries establides als comerços, com respectar les distàncies de seguretat si es formen cues o pagar en metàl·lic.

Desitgem que la situació millori en les pròximes setmanes, i demanem a tothom col·laboració perquè així sigui i puguem recobrar la normalitat el abans possible, quedem a la vostra disposició per fer els serveis de desinfecció.

http://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_A-Z/C/coronavirus-2019-ncov/material-divulgatiu/serveis-desinfeccio-espais-publics.pdf