Arriba la calor i les plagues de mosques.

 

Arriba el mes d’abril el calor, i amb ell la proliferació d’insectes que amb l’arribada de la primavera comencen a fer acte de presència, un exemple clar són les mosques, us comentem per què.

 

En blogs anteriors ja us vam explicar “que passava amb els insectes a l’hivern” i com en funció de l’espècie tenien diferents mecanismes de supervivència per plantar cara a la baixada de temperatures.

 

Les mosques realitzen una mena d’hibernació, que les manté “adormides” durant els mesos freds i que en la pujada de temperatures les torna a reactivar.

 

Aquests molestos insectes, tenen gran rellevància mèdica i veterinària, ja que són un focus important de malalties.

 

Són portadores de molts patògens, virus, fongs, bacteris i paràsits, creen problemes en granges, abocadors, establiments i en les nostres llars, per aquest motiu és important mantenir-les a ratlla en la mesura que ens sigui possible i evitar la seva reproducció descontrolada, sobretot en zones habitades o amb animals.

 

El mes d’abril, on hi ha un augment de les precipitacions i temperatures suaus, suposa un escenari perfecte per a l’arribada de les mosques. A més la pandèmia també afecta al seu cicle, ja que a causa del descens de l’activitat tant en parcs com en zones enjardinades i han proliferat les males herbes, que atrauen aquest i altres insectes.

 

Un punt important és la detecció precoç de la plaga, per aquest motiu si detecteu en les vostres llars taques fosques en superfícies, interruptors de llum o a les habitacions, o inclús larves de mosques en les escombraries o en zones humides, això indicaria que estan fent un niu i és clar símptoma de plaga.

 

Així doncs, des d’Ambient Servei ens posem a la vostra disposició per ajudar-vos a tractar aquest tipus de plagues tan comuns en les èpoques estiuenques i primaverals i com sempre, estem al vostre servei per a qualsevol altre requeriment o dubte.