Dintre dels insectes amb els quals tractem habitualment, els artròpodes no són els que causen més problemes de plagues a les llars, tot i això és probable que a les cases, sobretot en zones humides i fosques ens les trobem.

 

Per aquest motiu, el blog d’avui el destinarem a parlar-vos de les aranyes, en concret us explicarem curiositats que esperem que trobeu d’interès.

 

Sabíeu que les aranyes són a tot arreu? Sembla increïble però és cert, estudis revelen que està comprovat que mai estaràs a més de 3,5m d’una aranya. Encara que no les puguis veure, es troben entre les parets, a terra o als racons més inesperats!

 

Un altre punt curiós, és conèixer el gran nombre d’exemplars d’aranyes que existeixen al món, hi ha més de 30.000 tipus! El millor de tot és que els científics afirmen que amb molta probabilitat encara ens quedin algunes per descobrir.

 

Hi ha poques aranyes que produeixin picada mortal, tot i això són moltes les persones que tenen una por incontrolable a aquests petits insectes.

 

Les aranyes tenen sang blava, i no ens referim al fet que són de la reialesa! Si no que literalment i al contrari que els humans la seva sang és d’un color blavós, això es deu a la quantitat de coure en sang que tenen.

 

Un altre punt destacable de les aranyes és la producció de seda. Un material ultra resistent i flexible amb el qual molts científics estan investigant, ja que poder reproduir-la a escala seria un avanç molt important tant per al sector de construcció, com medicina i ciència.

 

Parlant de la seda d’aranya, la majoria de gent podria pensar que és filosa, però la realitat és que la seda és liquida. És en el contacte amb l’aire que s’endureix i és mollejada per l’aranya creant la teranyina.

 

Fins aquí el blog d’avui, esperem que us hagi resultat entretingut conèixer totes aquestes curiositats sobre les aranyes i des d’Ambient Servei estem a la vostra disposició per ajudar-vos amb qualsevol plaga d’insectes o desinfecció.