Està clar que el Covid-19 ha marcat un abans i un després en les nostres vides, tot i la sobre informació que inunda les televisions, diaris i les pantalles dels nostres mòbils moltes són les qüestions que sorgeixen entre la societat de manera freqüent, una d’elles és la relacionada amb l’alimentació i el Covid-19, hi ha perill de contagi?

De moment, per a qualsevol col·lectiu laboral, ja sigui la part destinada a la manipulació d’aliments, envasatge, preparació o distribució, les directrius són clares, mantenir la correcta higiene de mans , equipar-se amb mascareta i guants i en cas que ens sigui possible, mantindré les distàncies de seguretat de 1,5m.

Per tant, basant-nos en el que afirmen els científics, avui dia no hi ha cap certificació científica que corrobori que els aliments són font o via de contagi.

Una vegada més, la responsabilitat recau principalment en les empreses encarregades de distribuir l’aliment, que han de comptar amb mesures d’higiene adaptades per aturar i prevenir el covid-19 en els seus establiments, i per altra banda i no per això menys important, la implicació de la ciutadania.

Des d’Ambient Servei un cop més, ens fiquem a la vostra disposició, per ajudar tant a empreses com a particulars que ho requereixin. Som expertes en el sector de neteja i desinfecció, comptem amb les ferramentes adequades per a dur a terme una actuació optima enfront del Covid-19.

Molts ànims a tots/es en aquesta situació tan complicada. Esperem que la normalitat retorni a les nostres vides el abans possible i que en sortim reforçats.

Des de Ambient Servei, volem expresar-vos tota la nostra solidaritat, per aquells que desgraciadament han patit els efectes del Covid-19 de forma directa, amb la pèrdua d’algun familiar o amic i traslladar-vos una càlida abraçada i tot el nostre suport!

 

Ens en sortirem!