EMPRESA DE DESINSECTACIÓ A GIRONA

Ens desfem de qualsevol plaga

Des de Ambient Servei ens mantenim en constant creixement com a empresa de desinsectació a Girona, per a poder oferir els millors serveis als nostres clients.

972 960 422

Descobreix el nostre treball en Ambient Servei

En la nostra empresa de control i desinsectació a Girona, ens dediquem a assegurar que els espais estiguin lliures d’insectes i plagues de qualsevol tipus. Treballem per a oferir els millors serveis que empren les tecnologies més avançades del mercat, proporcionant a més un enfocament preventiu per a aquells clients que busquen mantenir la tranquil·litat en els seus entorns.

Comptem amb un equip d’experts del sector, dedicats a oferir a cada client la millor solució possible per als seus problemes de plagues. Prioritzem la seguretat i el benestar de les persones i els animals en l’àrea afectada. Per això, la nostra estratègia es basa en mètodes segurs i eficaços.

Com actuem en la nostra empresa de desinsectació a Girona

En la nostra empresa de desinsectació a Girona, ens esforcem per superar les expectatives dels nostres clients en cada servei que brindem. Ens comprometem a mantenir una comunicació oberta i transparent durant tot el procés, assegurant-nos que cada client se senti completament satisfet amb els nostres resultats.

El nostre procés comença amb una inspecció exhaustiva del lloc, on identifiquem el problema i avaluem la seva magnitud. Aquesta avaluació ens permet elaborar un pla de control adaptat a les necessitats específiques de cada situació. Com a empresa de desinsectació a Girona, ens comprometem a proporcionar solucions efectives i duradores.

Insectes i tractaments de desinsectació a Girona

Xinxes

Les xinxes, paràsits que s’alimenten de sang humana, troben un ambient propici en àrees amb alta presència de persones. El nostre enfocament combina tècniques mecàniques i químiques avançades, com l’aplicació de vapor sec a 180 graus, una solució eficaç i respectuosa amb l’entorn.

Paneroles

En climes càlids com el mediterrani, les paneroles són comunes. La nostra empresa utilitza un enfocament personalitzat per a tractar cada infestació, des de sistemes mecànics fins a productes biocides innovadors, com a biocides en forma de gel, efectius fins i tot en casos d’alta infestació.

Formigues

Les comunitats de formigues poden ser un desafiament considerable. La nostra estratègia se centra en la prevenció, amb pràctiques higièniques i barreres físiques, complementades amb tractaments biocides específics que les formigues transporten al formiguer, assegurant una solució des de l’arrel del problema.

Mosques i mosquits

Atrets per les condicions creades per l’ésser humà, les mosques i mosquits representen un risc per a la salut. Implementem estratègies de control larvari i promovem pràctiques d’higiene per a minimitzar la seva presència, prioritzant mesures preventives i correctives, incloent-hi la gestió de l’aigua i l’ús de larvicides.

Puces i paparres

Aquests paràsits, que prefereixen allotjar-se en animals de sang calenta, requereixen una aproximació meticulosa. Les nostres solucions van des de neteges profundes fins a tractaments químics específics, sempre amb un enfocament en la prevenció i el benestar de les mascotes i les seves famílies.

Vespes

Amb la seva naturalesa social i sovint agressiva, les vespes poden representar un perill en àrees residencials. La nostra resposta inclou paranys de captura i tècniques de polvorització dirigides, minimitzant el risc per als habitants i l’ecosistema local.

Insectes de magatzematges

Des d’escarabats fins a corcs, aquests intrusos amenacen els magatzems i rebostos. El nostre enfocament es basa en la detecció precoç i en tractaments efectius com la calor i les atmosferes modificades, protegint els seus béns més preuats.

Confia en la nostra empresa de desinsectació a Girona

Ens comprometem a treballar fins que el problema estigui completament resolt i els nostres clients estiguin completament satisfets amb els resultats. La seva tranquil·litat i satisfacció són la nostra màxima prioritat.

Contacta amb nosaltres

Protecció de dades