L’empresa líder en control de plagues assisteix en la prestigiosa fira internacional. Per poder explorar noves solucions en el sector.

Barcelona, 15 de febrer de 2024 – Ambient Servei, reconeguda com una de les empreses líders en el sector del control de plagues, va participar activament a la recent edició de Expocida, la fira internacional de referència en el control de plagues i la higiene ambiental. L’esdeveniment, celebrat a Barcelona, una plataforma clau per a la presentació de les últimes innovacions i tendències en aquest àmbit.

Durant la fira,es van presentar diverses conferències i tallers pràctics sobre temes rellevants com el control de plagues en entorns urbans, la gestió integrada de plagues en sectors específics i l’aplicació de les darreres tecnologies en el diagnòstic i tractament de plagues. Aquestes sessions van rebre una gran acollida per part del públic, que va reconèixer el compromís amb la sostenibilitat i la eficàcia en la gestió de plagues.

Ambient Servei consolida la seva posició com una empresa líder en el sector del control de plagues, compromesa amb la protecció de la salut pública i la preservació del medi ambient. La seva participació activa en aquest esdeveniment destaca el seu paper com a referent en l’aplicació de les millors pràctiques i tecnologies en la gestió de plagues.