La empresa reafirma el seu compromís amb la salut pública i el servei a la comunitat a través d’una nova associació amb la Creu Roja.

Ambient Servei, una empresa dedicada al control de plagues amb una llarga història de compromís amb la salut pública i el benestar comunitari, ha anunciat una nova associació amb la Creu Roja. Aquesta col·laboració té com a objectiu contribuir a la millora de la salut i el benestar dels ciutadans i ciutadanes a través de diferents programes i iniciatives.

Des de l’inici de la pandèmia, Ambient Servei ha estat al costat de la comunitat, oferint serveis de desinfecció i control en àmbits públics i privats per ajudar a frenar la propagació del virus. Ara, amb aquesta associació amb la Creu Roja, l’empresa reafirma el seu compromís en la lluita contra la pandèmia i en la millora de la salut i el benestar de la comunitat en general.

La Creu Roja és una institució reconeguda pel seu treball en l’atenció de col·lectius vulnerables i la resposta a emergències. A través d’aquesta associació, Ambient Servei es compromet a participar activament en els programes i iniciatives de la Creu Roja destinats a millorar la salut i el benestar de la comunitat, contribuint a fer dels carrers i espais un entorn més segur i saludable per a tots.

Amb aquesta iniciativa, Ambient Servei reafirma el seu compromís continu amb la salut pública i el benestar comunitari, posant en pràctica la seva filosofia de responsabilitat social corporativa i demostrant el seu suport als esforços de les organitzacions humanitàries per millorar la vida de les persones més necessitades.