L’empresa líder en control de plagues prioritza la protecció del medi ambient amb la incorporació de vehicles de baixes emissions.

Aquesta iniciativa reafirma el compromís de l’empresa amb la sostenibilitat i la reducció de la seva empremta ecològica.

Els nous vehicles, que funcionen amb tecnologies de baixes emissions i propulsió més eficient, substituiran progressivament els models més antics de la flota d’Ambient Servei. Aquesta inversió en vehicles eco-amigables no només contribuirà a reduir les emissions contaminants, sinó que també permetrà una millor eficiència energètica i una gestió més responsable dels recursos.

“Estem molt emocionats d’anunciar la renovació de la nostra flota de vehicles amb models eco-amigables”, va afirmar Joan Martínez, director general de Ambient Servei. “Com a empresa compromesa amb la protecció del medi ambient, considerem que és el nostre deure adoptar mesures que contribueixin a reduir la nostra empremta ecològica. Aquesta inversió en vehicles sostenibles és un pas més cap a la nostra visió de ser una empresa més responsable i respectuosa amb el medi ambient.”

Amb aquesta iniciativa, Ambient Servei busca establir un exemple en el sector del control de plagues i fomentar pràctiques empresarials sostenibles entre els seus col·laboradors i clients. La renovació de la flota de vehicles és només un dels molts esforços que l’empresa està realitzant per reduir el seu impacte ambiental i contribuir a la preservació del medi ambient per a les generacions futures.